Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2012

3ο Forum Εργασίας του Ο.Α.Ε.Δ.


Στο Ηράκλειο πραγματοποιείται το 3ο Forum Εργασίας του ΟΑΕΔ αύριο, Σάββατο, 10 Μαρτίου 2012, στον χώρο του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου.
Αποτελεί την τρίτη κατά σειρά εκδήλωση του Οργανισμού, στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και της κοινωνικής ευθύνης, για την συνάντηση μεταξύ στελεχών των επιχειρήσεων και ανθρώπινου δυναμικού που αναζητά εργασία.Μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή των δύο πρώτων Forum Εργασίας τον Μάιο στην Αθήνα και τον Οκτώβριο του 2011 στη Θεσσαλονίκη, και πάντα με γνώμονα την εξωστρέφεια και την κοινωνική ευθύνη, ο ΟΑΕΔ προχωρά στη διοργάνωση του 3ου Forum Εργασίας.
Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν οι Ευκαιρίες Καριέρας, που θα εξασφαλίσουν στις συμμετέχουσες επιχειρήσεις τη δυνατότητα να έρθουν σε άμεση επαφή με αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό διαφόρων ειδικοτήτων και χαρακτηριστικών.Επιπλέον, στο πλαίσιο των δράσεων που συμπεριλαμβάνονται με επίκεντρο τη συμβουλευτική, θα πραγματοποιούνται συμβουλευτική τεχνικών αναζήτησης εργασίας, διαχείρισης καριέρας και επιχειρηματικότητας, καθώς και εισηγήσεις από στελέχη κορυφαίων επιχειρήσεων και ακαδημαϊκών του τομέα της αγοράς εργασίας, στα αντικείμενα της δραστηριότητας και του ενδιαφέροντός τους αντιστοίχως.Προτάσεις βελτίωσης στην παρουσίαση των βιογραφικών σημειωμάτων των ενδιαφερόμενων που θα επισκέπτονται το Forum Εργασίας θα προτείνονται από έμπειρους εργασιακούς συμβούλους του ΟΑΕΔ στο stand «Ας δούμε μαζί το βιογραφικό σας».
Στο Forum Εργασίας θα υπάρχει ενημέρωση από στελέχη του ΟΑΕΔ σχετικά με τις δράσεις του για επιχορήγηση επιχειρήσεων. Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη για τους ενδιαφερόμενους και για τη μεταφορά του κοινού διατίθενται πούλμαν στην Πλατεία Ελευθερίας. Ώρες λειτουργίας της εκδήλωσης: 10.00 έως 17.00 μμ. Ο ΟΑΕΔ προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να λάβουν μέρος. Για περισσότερες πληροφορίες στον διαδικτυακό τόπο http://forum.oaed.gr & στην ηλεκτρονική διεύθυνση forum.ergasias@oaed.gr