Δευτέρα, 2 Απριλίου 2012

Εβδομάδα "χαρτζιλικιού"- Ευχαριστούμε την εμπνευσμένη Τρόικα και τους άξιους πολιτικούς που μας γλίτωσαν από τα χειρότερα

Εβδομάδα "χαρτζιλικιού" αυτή που διανύουμε για συνταξιούχους και δημόσιους υπάλληλους, καθώς η Τρόικα δεν έχει αποφασίσει, έως σήμερα τουλάχιστον, να καταργήσει τελείως τη συγκεκριμένη οικονομική "επιβράβευση" που λαμβάνουν οι εργαζόμενοι, που τόσο έχουν ανάγκη, σε περιόδους όπως το Πάσχα, που ο οικογενειακός προϋπολογισμός επιβαρύνεται σημαντικά.
Συγκεκριμένα:
Συνταξιούχοι
Τη Δευτέρα 2 Απριλίου, θα καταβληθούν οι συντάξεις του ΟΓΑ καθώς και το "χαρτζιλίκι" του Πάσχα. Σε ανακοίνωσή του ο ΟΓΑ, αναφέρει ότι η σύνταξη του μηνός Απριλίου 2012 και το "χαρτζιλίκι" Πάσχα θα καταβληθούν σε 802.100 συνταξιούχους του ΟΓΑ, με πίστωση Τραπεζικού Λογαριασμού ή Λογαριασμού ΕΛΤΑ, που έχουν επιλέξει για την πληρωμή συντάξεων, τη Δευτέρα 2 Απριλίου 2012.
Στις 5 Απριλίου θα καταβληθεί το επίδομα του Πάσχα στους συνταξιούχους του ΙΚΑ.
Δημόσιοι υπάλληλοι
στις 5 Απριλίου θα δοθεί το δώρο Πάσχα στο δημόσιο. Εχει καθοριστεί από την Τρόικα σε 250 ευρώ μικτά και τα παίρνουν όσοι έχουν µισθό κάτω των 3.000 ευρώ μεικτά, συμπεριλαμβανομένων των επιδομάτων.
Οι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα
Την Μεγάλη Τετάρτη 11 Απριλίου είναι η καταληκτική ημερομηνία για τους μισθωτούς που απασχολούνται στον ιδιωτικό τοµέα µε σχέση εξαρτημένης εργασίας αορίστου ή ορισµένου χρόνου.
Παρακαλούμε την εμπνευσμένη Τρόικα και τους άξιους πολιτικούς μας να συνεχίσουν να μας χαρτζιλικώνουν τα Χριστούγεννα, Πάσχα και καλοκαίρι...Εναλλακτικά προτείνεται η αποστολή δώρων στους εργαζόμενους σε μορφή προϊόντος, π.χ. τσουρέκια και αβγά το Πάσχα, βασιλόπιτα τα Χριστούγεννα, βατραχοπέδιλα και μαγιό το καλοκαίρι...! Είμαστε ευγνώμονες  στους Σωτήρες της Ελλάδας!