Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2012

Premier Traveler: Η Etihad Airways 'Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στη Μέση Ανατολή' για το 2012

Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, αναγνωρίσθηκε ως η “Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στη Μέση Ανατολή” για το 2012, από τους αναγνώστες του περιοδικού Premier Traveler στις ΗΠΑ. Το βραβείο απονεμήθηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε για τα αναγνωρισμένα βραβεία του Premier Traveler, “Best of 2012” στο Λος Άντζελες. Οι νικητές των βραβείων προήλθαν από έρευνα στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 10.000 αναγνώστες.
Ο Peter Baumgartner, γενικός εμπορικός διευθυντής της Etihad Airways, δήλωσε: “Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για τη βράβευση μας ως η Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία της Μέσης Ανατολής από τους αναγνώστες του Premier Traveler”. Η περιοχή της Μέσης Ανατολής είναι ιδιαιτέρως ανταγωνιστική, και θέτει τα υψηλότερα επίπεδα υπηρεσιών, αλλά και νέα πρότυπα. H αναγνώριση της Etihad Airways ως η καλύτερη αεροπορική εταιρεία, έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς. Κατά ένα μεγάλο μέρος της οφείλεται στην αδιαπραγμάτευτη δέσμευσή μας για τα υψηλότερα επίπεδα φιλοξενίας και υπηρεσιών στους επιβάτες μας, σε όλες τις θέσεις και καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού τους.
Έχουμε επενδύσει σημαντικά σε καινοτόμες υπηρεσίες που περιλαμβάνουν τους ειδικά εκπαιδευμένους σεφ που απασχολούνται στην Diamond First Class, αλλά και τους Food & Beverage Managers που απασχολούνται και στις δύο διακεκριμένες θέσεις. Οι επαγγελματίες του φαγητού εν ώρα πτήσης, προέρχονται από δημοφιλή και αξιόπιστα ξενοδοχεία και εστιατόρια παγκοσμίως, επιτρέποντας μας να προσφέρουμε την εμπειρία ενός δείπνου εστιατορίου πέντε αστέρων, κατά τη διάρκεια της πτήσης.
Αυτό, σε συνδυασμό με μία ολοκληρωμένη λύση παροχής υπηρεσιών -σε όλα τα επίπεδα- για τους επιχειρηματίες επιβάτες μας, που περιλαμβάνουν δωρεάν chauffer και οφέλη τακτικών επιβατών, έχουν συνεισφέρει σημαντικά στην επιτυχία των δρομολογίων μας στη Β. Αμερική”.
Η Etihad Airways στις ΗΠΑ έχει απευθείας πτήσεις μεταξύ Άμπου Ντάμπι και Ν. Υόρκης και Σικάγου. Η αεροπορική εταιρεία θα ξεκινήσει καθημερινά δρομολόγια στη Ουάσινγκτον τον Μάρτιο του 2013.